Skip to main content
 x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σχεδιάσαμε για εσάς την απόλυτη πολυθεραπεία επαναφοράς του δέρματός σας μετά το καλοκαίρι

Θέλετε να υποδεχθείτε την καινούρια σεζόν με νέο λαμπερό δέρμα, απαλλαγμένο από δυσχρωμίες, θαμπάδα και λεπτές γραμμές;

Στο 33 Derma Clinic σχεδιάσαμε για εσάς μια πολυθεραπεία που συνδυάζει τα πιο αποτελεσματικά 'όπλα' της αισθητικής δερματολογίας για τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα που είδατε ποτέ.

3 top θεραπείες επιστρατεύονται σε ένα αποκλειστικό πρωτόκολλο που θα 'σβήσει΄από το δέρμα σας κάθε φθορά και ατέλεια

Η συγκεκριμένη πολυθεραπεία είναι ιδανική για τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, για την διόρθωση πανάδων, εφηλίδων, δυσχρωμιών και των επιπτώσεων της φωτογήρανσης, που παράλληλα χαρίζει στο δέρμα ανάπλαση και λάμψη.

SKINCEUTICALS PIGMENT BALANCING PEEL X DERMA PEN X ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Βήμα 1ο: Pigment Balancing Peels.

Το Pigment Balancing Peel είναι ένα προσαρμοζόμενο χημικό peel που στοχεύει στις υπερμελαχρώσεις για δραματική βελτίωση της ανομοιόμορφης όψης του φωτογηρασμένου διάστικτου δέρματος. Συνδυάζει υψηλής απόδοσης λευκαντικούς και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες με ένα πανίσχυρο απολεπιστικό όξινο διάλυμα για να επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και να εξαλείψει τη διάχυτη και τοπική υπερμελάχρωση.

Η νέας γενιάς σύνθεσή του σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμοστεί με τέτοια μεγάλη συχνότητα και ένταση, καθώς δεν προκαλεί τις αντιδράσεις τύπου ερυθρότητα, ξεφλούδισμα, ερεθισμό που έχουμε συνδέσει με τα κλασσικά peelings.

Ταυτόχρονα επιφέρει βελτίωση σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες λόγω της ανάπλασης που προκαλεί η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και η καταστροφή των πιο επιφανειακών στοιβάδων της επιδερμίδας.

Εφαρμόζουμε 3-5 (ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και την ηλικία) Pigment Balancing peels, ένα κάθε 2 εβδομάδες.

Ολοκληρώνουμε κάθε συνεδρία με:

  • μάσκα βιταμίνης C της SkinCeuticals, που ουσιαστικά κλειδώνει το αποτέλεσμα, καθώς ενυδατώνει σημαντικά, καταπραΰνει και χαρίζει έξτρα φωτεινότητα και
  • αντιοξειδωτικά σερουμ της SkinCeuticals, επιλέγοντας ανάλογα με το δέρμα ανάμεσα στο ενυδατικό Hydrating B5 Gel με υαλουρονικό και βιταμίνη Β5, το Phyto Corrective που είναι για ευαίσθητα δέρματα που παρουσιάζουν ερεθισμούς, το A.G.E Interrupter για ηλικίες άνω των 40, το Blemish & Age αν έχουμε ένα ώριμο δέρμα με τάση ακμής.
Βήμα 2ο: DermaPen

Εχοντας προετοιμάσει με αυτό τον τρόπο το δέρμα, έχοντας καταστρέψει το φιλμ των νεκρών κυττάρων και μπορώντας πλέον να διεισδύσουμε πιο βαθειά επί τις ουσίας, προχωρούμε στις θεραπείες με το DermaPen. Το στυλό δερμοαπόξεσης χρησιμοποιεί την τεχνική micro-needling για να μας δώσει πρόσβαση σε βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας όπου θα στοχεύσουμε διαταραχές στη μελάχρωση του δέρματος που ξεκινούν σε πιο χαμηλά στρώματα και επιμένουν.

Εξατομικεύουμε το κοκτέιλ ενεργών συστατικών που χορηγούμε σε κάθε περιστατικό ανάλογα με τις ανάγκες, τον τύπο του δέρματος, την ηλικία. Παράγοντες όπως βιταμίνη C, κιτρικό οξύ αναλαμβάνουν την λεύκανση, ενώ παράλληλα μπορούμε να χορηγήσουμε αντιοξειδωτικά σε ένα δέρμα με ανάγκες αντιγήρανσης, ενυδατικούς παράγοντες όπως το υαλουρονικό οξύ σε ένα αφυδατωμένο δέρμα κ.ο.κ. Έτσι εκτός απο τη λέυκανση που είναι το ζητούμενο της θεραπείας μπορούμε ταυτόχρονα να προσφέρουμε σημαντική θρέψη, λάμψη, ανάπλαση στο δέρμα.

Η θεραπεία DermaPen προτείνουμε να γίνεται με ένα πρωτόκολλο τριών επαναλήψεων, μια κάθε μήνα.

Βήμα 3ο: Φωτοθεραπεία

Στο 33 Derma Clinic ολοκληρώνουμε τα πρωτόκολλα με φωτοθεραπεία, όπου χρησιμοποιείται φως σε συγκεκριμένα μήκη φάσματος για να ενεργοποιήσει την ικανότητα του δέρματος να αναπλάθεται, και ανακτά την σφριγηλότητα και τη φωτεινότητά του.

Βήμα 4ο: Επανάληψη Pigment Balancing Peels

Ιδανικά μπορούμε να ολοκληρώσουμε το πρωτόκολλο με ακόμα 2 Pigment Balancing Peels προκειμένου ουσιαστικά να δώσουμε την απόλυτη λάμψη, την απόλυτη φωτεινότητα.

Ετσι μέσα σε περίπου 4-6 μήνες, έχουμε πραγματοποιήσει ένα πολυ αποτελεσματικό πρωτόκολλο που εκτός από τον πρωταρχικό στόχο της καταπολέμησης της υπερμελάχρωσης, έχει καταφέρει ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και στην αντιγήρανση του δέρματος. O ασθενής είναι σαν να έχει γυρίσει πίσω το χρόνο σβήνοντας τις φθορές που έχει υποστεί το δέρμα του και απολαμβάνει πλέον ένα ανανεωμένο και απαλλαγμένο από δυσχρωμίες και πανάδες δέρμα, έχοντας παράλληλα ενισχύσει τις άμυνές του για να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά στο εξής τις επιθέσεις των εξωτερικών περιβαλλοντικών παραγόντων.