x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

What's new: 4 νέες hi-end θεραπείες αναζωογόνησης και λάμψης για το πρόσωπο

όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Like

Οξυγονοθεραπεία: Μια ανάσα οξυγόνου για το δέρμα

Πρόκειται για μια νέα, κατά βάση φυσική θεραπεία που 'εισάγει' οξυγόνο στην επιδερμίδα χρησιμοποιώντας βλαστοκύτταρα από φυτά, πεπτίδια και υψηλή συγκέντρωση φυτικών ενζυματικών στοιχείων προκειμένου να την αφήσει φωτεινή, ανανεωμένη και ενυδατωμένη. Η οξυγόνωση και εντυπωσιακή αναζωογόνηση του δέρματος επιτυγχάνεται σε 5 βήματα: - Ξεκινάμε με καθαρισμό με gel από βλαστοκύτταρα μήλου, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και δενδρολίβανου, που απομακρύνει σε βάθος τους ρύπους και εξισορροπεί το ph του δέρματος. - Ακολουθεί peeling με ένζυμα από ανανά, παπάγια, εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, βιταμίνες A & E, και το νέο θαυματουργό συστατικό fucogel, που θεωρείται η εξέλιξη του υαλουρονικού οξέος καθώς διαθέτει πολλαπλάσια ενυδατική δράση. - Στη συνέχεια εφαρμόζουμε την signature μάσκα οξυγόνου της θεραπείας. Κύριο συστατικό της είναι η περφλουοροϊσοεξάνη, ένας παράγοντας που όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα απελευθερώνει ευεργετικό για το δέρμα οξυγόνο, την ίδια ώρα που φυτικά βλαστοκύτταρα, οργανικά εκχυλίσματα, λευκαντικοί παράγοντες, βιταμίνες και έλαια δρουν αντιοξειδωτικά και ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα οξυγονώνεται εντατικά σε κυτταρικό επίπεδο. - Συνεχίζουμε με το σέρουμ ανανέωσης με βλαστοκύταρρα από μήλο και σταφύλι που χαρίζει αντιοξειδωτική, λευκαντική δράση, προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση χάρη στο υαλουρονικο οξύ, ενώ το εκχύλισμα από αγγούρι που περιέχει καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς. - Η συνεδρία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή μιας ενισχυμένης με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά ενυδατικής κρέμας, που δρα ως ασπίδα ενάντια στους περιβαλλοντικούς παράγοντες και ‘σφραγίζει’ το αποτέλεσμα της θεραπείας: ένα ομοιόμορφο, λαμπερό, καθαρό δέρμα.

Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Η θεραπεία των σταρ

Στο Χόλιγουντ είναι γνωστή ως Red Carpet treatment. Κι αυτό γιατί πραγματικά χαρίζει άμεσα λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα, ενώ μπορεί κανείς να την κάνει ακόμη και τελευταία στιγμή πριν από μια σημαντική εμφάνιση, αφού
δεν αφήνει καθόλου σημάδια ή ερεθισμούς. Διαρκεί μόλις 30 λεπτά και προσφέρει, με μη επεμβατικό τρόπο, καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση με προϊόντα που περιέχουν αντιοξειδωτικά, πεπτίδια, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ. Η όλη διαδικασία γίνεται στο ιατρείο χρησιμοποιώντας ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού που εφαρμόζουν αρνητική πίεση για να απομακρύνουν σμήγμα και νεκρά κύτταρα από στην επιδερμίδα. Στο επόμενο στάδιο μέσω χημικού peeling γλυκόλικου και σαλικυλικού οξέος χαμηλης συγκέντρωσης πραγματοποιείται ήπια απολέπιση που ακολουθείται από μια ακόμη μεγαλύτερης έντασης εξαγωγή ρύπων που αφήνει τους πόρους πεντακάθαρους και να έτοιμους να δεχθούν το ευεργετικό cocktail ενυδάτωσης που θα ακολουθήσει δίνοντας ένα αποτέλεσμα παρομοιο με αυτό της μεσοθεραπείας. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα σέρουμ υαλουρονικού οξέος, καθώς και σέρουμ ματιών για άμεση ενυδάτωση και καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

Dermapen: Το ‘στυλό’ που σβήνει τις ατέλειες

Ένα πολύτιμο εργαλείο που έρχεται να αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό την κλασική μεσοθεραπεία με σύριγγα και βελόνα. Το πλεονέκτημα του Dermapen είνα ότι διαθέτει πολλαπλές βελόνες μικροσκοπικής διαμέτρου (micro needling) που εισέρχονται πάντα κάθετα στο δέρμα προκαλώντας πολλαπλούς αλλά ανεπαίσθητους μικροτραυματισμούς. Μέσω αυτής της διαδικασίας ανοίγονται δίοδοι στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας που επιτρέπουν να εισχωρήσουν σε βάθος τα πολύτιμα συστατικά που θα χρησιμοποιηθούν στη συνέχεια για ενυδάτωση, λάμψη, θρέψη και λεύκανση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε περιστατικού. Επιπρόσθετα το συνεχόμενο μηχανικό ερέθισμα (πραγματοποιείται μέσω δόνησης) ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο, τον κύριο δηλαδή παράγοντα σφριγηλότητας, ελαστικότητας και λάμψης της επιδερμίδας. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από αυτή. Με επαναλαμβανόμενες συνεδρίες και τους κατάλληλους συνδυασμούς υλικών μπορούμε περεταίρω να εξασφαλίσουμε στον ασθενή μείωση ρυτίδων, βελτίωση των ουλών από ακμή και σταδιακή αλλά εντυπωσιακή εξασθένηση των δυσχρωμιων.

Φωτοδυναμική μεσοθεραπεία: Με τη δύναμη του φωτός

Για όσους θέλουν ένα πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα και μπορούν να διαθέσουν περισσότερο χρόνο στη φροντίδα τους προτείνουμε μια πιο δυναμική θεραπεία που συνδυάζει την ισχύ της μεσοθεραπείας με τις ευεργετικές ιδιότητες της φωτεινής ακτινοβολίας στενού φάσματος. Ουσιαστικά πρόκειται για την ιδανική μίξη των κορυφαίων θεραπειών λάμψης και αναζωογόνησης που διαθέτει σήμερα η αισθητική δερματολογία σε μια πολυθεραπεία που εφαρμόζεται και δρα σε βάθος χρόνου. Η αρχή γίνεται με την αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP) με την
οποία λαμβάνουμε με φυγοκέντρηση από το αίμα του ίδιου του ασθενούς πλάσμα πλούσιο σε καθοριστικής σημασίας για την εικόνα του δέρματός μας συστατικά, όπως αιμοπετάλια, αυξητικούς παράγοντες και πρωτεϊνες. Καθώς αυτά ενίονται πίσω στο δέρμα, ενεργοποιούν τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και βελτιώνουν τη μικρόκυκλοφορια των αγγείων με τελικό αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται εντυπωσιακά πιο λαμπερό. Ο ασθενής παίρνει και μια εξατομικευμένη κρέμα που φτιάχνουμε από το δικό του πλάσμα για να συνεχίσει τη θεραπεία και στο σπίτι. Στο επόμενό μας ραντεβού και προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε το αποτέλεσμα εφαρμόζουμε ετερόλογη μεσοθεραπεία με ένα ισχυρό κοκτέιλ αντιοξειδωτικών συστατικών που προσφέρουν εντατική ανάπλαση στο δέρμα. Το εντυπωσιακό αποτέλεσμα έρχεται να επισφραγίσει ένα πρωτόκολλο φωτοδυναμικής θεραπείας στο εξειδικευμένο ιατρείο φωτός, όπου ο ασθενής δέχεται συγκεκριμένες συχνότητες φωτός απολαμβάνοντας την επιστημονικά αποδεδειγμένη ζωογόνο δράση τους για το δέρμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο δερματολόγος καθορίζει σε συνεργασία με τον ασθενή την κατάλληλη για εκείνον προσέγγιση, καθώς και τη συχνότητα και τον αριθμό των συνεδριών που κρίνονται ιδανικές για το εκάστοτε επιθυμητό αποτέλεσμα.


e-genius.gr ...intelligent web software