x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Λάμψη & Αναζωογόνηση: Πριν και μετά τις διακοπές

όπως δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Αρμονία

Η κ. Ευγενία Καλογεροπούλου, δερματολόγος-αφροδισιολόγος MD, προτείνει μη επεμβατικές θεραπείες που μπορούν να χαρίσουν στο δέρμα άμεση λάμψη και να αποκαταστήσουν την υγιή εμφάνισή του με την επιστροφή μας από τις διακοπές.

Λίγο πριν από τις διακοπές

Hydrafacial : Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Ιδανική θεραπεία λίγο πριν από τις διακοπές ειδικά για όσες έχουν αμελήσει τη σωστή περιποίηση του δέρματός τους. είναι η Hydrafacial. Είναι μια αναζωογονητική διαδικασία καθαρισμού, ανώδυνη, και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Χαρίζει άμεσα λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα, χωρίς σημάδια ή ερεθισμούς, διαρκεί 30 λεπτά και γίνεται στο ιατρείο χρησιμοποιώντας ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού που εφαρμόζουν αρνητική πίεση και απαλλάσουν την επιδερμίδα από σμήγμα και νεκρά κύτταρα. Ακολουθεί peeling γλυκολικού και σαλικυλικού οξέος χαμηλής συγκέντρωσης και η επιδερμίδα είναι πλεόν έτοιμη να δεχθεί σε βάθος ένα ευεργετικό κοκτέιλ ενυδάτωσης και λάμψης, με προϊόντα που περιέχουν αντιοξειδωτικά, πεπτίδια, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ.

glō

Αν και τους καλοκαιρινούς μήνες απαγορεύονται τα peelings, τα glō διαφορωποιούνται καθώς προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα χωρίς τα συνήθη μεινοκτήματα της δερμοαπόξεσης (ερυθρότητα, φθορά στην δομή του δέρματος, ξεφλούδισμα). Την ιδιότητά τους αυτή την οφείλουν στο glō Complex, ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα που επιτρέπει στο δέρμα να επουλώνεται ενώ απολεπίζεται.

Φωτοθεραπεία

Στη θεραπεία αυτή χρησιμοποιείται φως σε συγκεκριμένα μήκη φάσματος με στόχο την αποκατάσταση της υγείας του δέρματος και την αντιμετώπιση ανωμαλιών και φθορών του. Εφαρμόζεται συχνά και ως συμπληρωματική θεραπεία που επισφραγίζει τα αποτελέσματα άλλων μεθόδων, όπως η μεσοθεραπεία και τα peelings.

Και με την επιστροφή...

Χημικά Peelings

Είναι μια ευρέως διαδεδομένη διαδικασία με στόχο την αποκατάσταση της λάμψης στο πρόσωπο, καθώς και για επιδερμίδες με κηλίδες, πανάδες και ρυτίδες. Αφού αφαιρεθούν με διάλυμα οξέων οι κατεστραμμένες επιφανειακές στοιβάδες της επιδερμίδας, εμφανίζεται η νέα στοιβάδα με βελτιωμένη υφή, λιγότερες ατέλειες, γραμμές και ρυτίδες.

Derma Pen

Μοιάζει με στυλό, όμως δεν γράφει, αλλά σβήνει δυσχρωμίες, ουλές, λεπτές γραμμές. Με την θεραπεία τροφοδοτούνται με micro-needling τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με εξατομικευμένα κοκτέιλ βιταμινών και θρεπτικών ενυδατικών παραγόντων, επιτυγχάνοντας άμεσα αποτέλεσματα. Επιπροσθέτως το συνεχόμενο μηχανικό ερέθισμα (πραγματοποιείται μέσω δόνησης) ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο, τον κύριο παράγοντα σφριγηλότητας, ελαστικότητας και λάμψης της επιδερμίδας.

Μάσκες χρυσού και διαμαντιού

Η πρώτη είναι ιδανική για ξηρά, ταλαιπωρημένα δέρματα. Περιέχει μεταξύ άλλων ρινίσματα χρυσού 24Κ που δρουν ως ισχυρό αντιοξειδωτικό ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Εφαρμόζεται για 20 λεπτά και ακολουθεί ήπια μάλαξη με το υγρό φυτικό κολλαγόνο

Η μάσκα διαμαντιού είναι ιδανική για ώριμα δέρματα με έντονη ξηρότητα, δυσχρωμίες και πανάδες. Περιέχει σκόνη διαμαντιού αλλά και φυτικό κολλαγόνο, αμινοπεπτίδια, υαλουρονικό οξύ και έλαιο ρόδου.

Και οι δύο μάσκες δεν έχουν αντενδείξεις στη χρήση τους, εκτός αν η ασθενής έχει αλλεργείες σε μέταλλα.


e-genius.gr ...intelligent web software