Όμορφη σε κάθε ηλικία: Τι πρέπει να ζητήσεις από την δερματολόγο σου στα 20, τα 30, τα 40, τα 50+

Η δερματολόγος MD Ευγενία Καλογεροπούλου της 33 Derma Clinic δίνει συμβουλές ομορφιάς για κάθε ηλικία: 

20s

Ξεκινώντας από τη δεκαετία των 20 η βασική ανάγκη του δέρματός μας είναι η ενυδάτωση.  Είναι η στιγμή να ξεκινήσουμε να αναπληρώνουμε τα ποσοστά υγρασίας της επιδερμίδας μας επιλέγοντας μια ελαφριά σύνθεση που δεν θα βαρύνει την ακόμη πλούσια σε φυσικά έλαια νεανική επιδερμίδα. H θεραπεία Hydrafacial, που γίνεται αποκλειστικά στο ιατρείο, είναι η ιδανική γι’αυτές τις ηλικίες, καθώς ενισχύει σε βάθος την επιδερμίδα με ενυδατικούς παράγοντες απομακρύνοντας παράλληλα ρίπους και νεκρά κύτταρα που ταλαιπωρουν τα νεανικά δέρματα. 

30s

Στα 30 προσθέτουμε στη ρουτίνα μας τη θρέψη. Με πιο πλούσιες και ενισχυμένες υφές στα προϊόντα περιποίησης και τακτική εφαρμογή του DermaPen, της θεραπείας που μέσω micro-needling κατορθώνει να περάσει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας ισχυρά κοκτέιλ θρέψης και βιταμινών προσαρμοσμένα στις εξατομικευμένες ανάγκες της χαρίζοντάς της λάμψη.

40s 

Η λέξη που μπαίνει για τα καλά στο λεξιλόγιο μας στην δεκαετία των 40 είναι η αντιγήρανση. Αναζητούμε νέα συστατικά στις κρέμες μας -όπως η ρετινόλη, το υαλουρονικό οξυ και τα φυτικά αντιοξειδωτικά- και πετυχαίνουμε άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στο ιατρείο με θεραπείες όπως το με το μπότοξ και η μεσοθεραπεία με αντιοξειδωτικούς παράγοντες να αποτελούν τα πιο ισχυρά όπλα μας.

50s+

Και φτάνουμε στις ηλικίες άνω των 50 όπου πλέον αρχίζουμε να παρατηρούμε αλλαγές ακόμη και στο περίγραμμα του προσώπου μας. Τα ζυγωματικά χάνουν τον όγκο τους, η ρινοπαρειακή αύλακα βαθαίνει, το δέρμα κάτω από το πιγούνι και ο λαιμός χαλαρώνουν. Είναι ώρα για αναζωογόνηση και ανάπλαση. Η ιδανικότερη λύση είναι τα εμφυτεύματα και οι εγχύσεις υαλουρονικού οξέως, που με την ιδιότητά του να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του ξαναδίνει τη χαμένη σφριγηλότητα στα επίμαχα σημεία.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Μια ανάγκη και συμβουλή ομορφιάς που δεν έχει ηλικία, αφού οι επιπτώσεις του ήλιου λειτουργούν αθροιστικά και μάλιστα από πολύ νεαρή ηλικία είναι η αντηλιακή προστασία. Μην ξεχνάτε ποτέ, χειμώνα καλοκαίρι το αντιλιακό σας και θα απολαμβάνετε ένα πιο λαμπερό, ομοιόμορφο, νεανικό δέρμα. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με το 33 Derma Clinic: Λ. Αλεξάνδρας 33 Αθήνα, τηλ.: 210 64 51910 

www.33dermaclinic.com | www.facebook.com/33DermaClinic