Δερμοαπόξεση με διαμάντι: Η Red Carpet θεραπεία προσώπου που επιλέγουν οι σταρ!

 

Μια θεραπεία καθαρισμού γρήγορη και ανώδυνη που δεν χρειάζεται χρόνο αποθεραπείας…

“Diamonds are a Girls best friends” τραγούδησε η Μέριλιν Μονρόε και κάτι παραπάνω ήξερε, αφού τα διαμάντια γίνονται όχι μόνο τα αγαπημένα μας αξεσουάρ άλλα και ο σύμμαχος μας για καθαρή και λεία επιδερμίδα!

Η θεραπεία “Diamond” είναι μια ευχάριστα αναζωογονητική διαδικασία καθαρισμού, απόλυτα ανώδυνη και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας που της έχει χαρίσει τον χαρακτηρισμό Red Carpet Treatment, αφού οι star την εφαρμόζουν κυριολεκτικά λίγες ώρες πριν τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

Κι αυτό γιατί πραγματικά χαρίζει άμεσα λαμπερή και βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα, ενώ μπορεί κανείς να την κάνει ακόμη και τελευταία στιγμή πριν από μια σημαντική εμφάνιση μιας και δεν αφήνει καθόλου σημάδια ή ερεθισμούς.

Η δερμοαπόξεση με διαμάντια διαρκεί μόλις 30 λεπτά και προσφέρει, με μη επεμβατικό τρόπο, καθαρισμό, απολέπιση και ενυδάτωση. Η όλη διαδικασία γίνεται σε δερματολογικό ιατρείο ή ινστιτούτο αισθητικής, χρησιμοποιώντας ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού που εφαρμόζουν αρνητική πίεση, αφήνοντας στο πέρασμα τους μια απόλυτα καθαρή επιδερμίδα απαλλαγμένη από σμήγμα και νεκρά κύτταρα.

Ακολουθεί peeling που καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα και η θεραπεία ολοκληρώνεται με σέρουμ ή μάσκα που χαρίζει άμεση λάμψη!

Είναι η ιδανική θεραπεία για εσένα που δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου ή έχεις αμελήσει τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να νιώθεις έντονη ανάγκη αποσυμφόρησης από ρύπους, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με το 33 Derma Clinic: Λ. Αλεξάνδρας 33 Αθήνα, τηλ.: 210 64 51910 

www.33dermaclinic.com | www.facebook.com/33DermaClinic